Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
17   86
9   206
23   267
21   257
44   490

Kaos & lång dag.

Hej raringar.

O äntligen har jag landat i sängen. Känner mig rätt slutkörd då jag varit i farten från morgon till kväll. Men det har varit en riktigt lång och härlig dag, så trots tröttheten så har det varit en bra dag.

Sen är det ju lite kaos hemma hos oss med tanken på att byggarna är här och fixar för fullt. Blev lite förvånad när jag kom hem att dom redan hunnit så långt. Längtar verkligen till det är klart så jag kan sätta igång och inreda här hemma.

Före och efter bilder nedan, nu är det inte klart så det kommer mer bilder. Men dom är på god väg och det kommer såklart fler bilder.

Kaos & lång dag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?