Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
13   120
19   182
37   343
12   263
32   291

Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE.

– I samarbete med NEWHOUSE

Är det något jag älskar så är det klassiska, eleganta & tidlösa plagg. Plagg som aldrig går ur mode & som man kan använda år efter år. Har en del sådana plagg i min garderob och jag fortsätter att fylla på garderobenOch det bästa av allt är att jag använder alla mina plagg.

NEWHOUSE i Malmö på Hansa

I förra veckan var jag på HEWHOUSE i Malmö som ligger på Hansa och prova ut en massa fina kläder. Så mycket fint och kläderna satt som sydda på mig. Jag är rätt kurvig och lång, långa armar vilket inte är det enklaste när man ska köpa kappa eller skjorta. Men NEWHOUSE kläder är verkligen sydda för alla kvinnor.

Jag älskar kappor. Investerar du i en klassisk och elegant kappa, så kommer du kunna ha det år efter år. En sådan kappa går aldrig ur modet, det är en tidlös klassiker. Kappan nedan är så klart från NEWHOUSE, det är även yllekjolen och den vita skjortan. Jag fastnade för mönstret och färgen på kappan, precis vad som fattades i min garderob. Som accessoar valde jag en krage i fuskpäls. Den kommer jag kunna använda till andra plagg också, då den är avtagbar. Så mycket superfina klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE.

Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSEKlassiska & eleganta kläder från NEWHOUSEKlassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

Vita skjortan med pärlknappar, hur snyggt är inte det? Jag har länge letat efter en skjorta med pärlknappar men inte kunnat hitta rätt passform. Denna skjorta är också från NEWHOUSE tillsammans med den bruna ullkjol. Hela denna looken är den perfekta Anna looken. Jag har fått en sådan kärlek till brun färg och det var också varför jag valde den bruna ullkjolen till kappan. Så himla snyggt ihop. Eftersom jag inte äger många plagg i brunt så ska jag sakta börja samla på mig.  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSEKlassiska & eleganta kläder från NEWHOUSEKlassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

Följ:

2 Kommentarer

 1. Emma
  19 november, 2018 / 2:33 e m

  Så vacker du är Anna, blir så inspirerad av dig. Jag spanar efter en klassisk klassisk kappa och snart är det black Friday 🙂

  • Anna
   Författare
   19 november, 2018 / 11:53 e m

   Tack snälla fina du. Så glad jag blir. Älskar också min kappa och jag vet att sär är fler storlekar så kika gärna förbi butiken. Dom har också en butik i Lund. Lycka till. Kram

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?