Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Lagom förvirrad mamma

Lagom förvirrad mamma.

Hej raringar.

Sitter i skrivande stund och äter lunch på Espresso House på BB. Valentino hade nämligen ett läkarbesök där dom skulle kolla hans hörsel. Vanligtvis gör man det när dom födds men han hade fostervatten i öronen så man kunde inte kolla hans hörsel.

Kl 10.00 hade jag bokat mammaträning och passade på att lämna Matteo på förskolan på vägen. Stressade till mammaträningen och när jag väl kommer fram. Så visar det sig att jag har bokat mammaträning på ett annat gym. Jag menar hur förvirrad mamma är jag. Sen har dom inte barnpassning torsdagar så jag tog en sväng förbi mitt jobb och hälsa på. Sen hade vi ett läkarbesök kl 12.00 på BB. Jag passa på att käka en snabb lunch efter läkarbesöket och ska strax ta en promenad i Pildammsparken.

Ha en fin dag raringar

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?