Shoppa min stil

no products

Två event på samma dag.

Två event på samma dag.

Hej raringar.

Idag har vi haft en lugn lördag, jag tog till och med en power nap mitt på dagen. Sen gjorde vi oss iordning och begav oss ut. Passade på att äta och fika ute, är det lördag får man lyxa till det extra

Igår hade jag bokat två super härliga event som jag skulle till. Synd att båda var på samma dag, för jag ville gärna stanna längre. Men jag lyckades ändå klämma in en stund på den ena och en stund på den andra eventet.

Första eventet var hos bästa Cecilia Wiking på Klinik Wiking, där jag gör alla mina fillers behandlingar. Cecilia är verkligen bäst inom området och jag som är extremt rädd för sprutor känner mig säker i hennes händer. Så fort jag slutar amma ska jag dit för att fräscha upp mig.

Kvällens drinkar var alkoholfria. På ena eventet blev det Brämhuls juice och andra alkoholfritt bubbel.

Nästa event hölls av Larsson & Lange på MJs. Dom skulle nämligen släpp sin höst och vinter kollektion och hade reales event.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?