Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
3   122
26   318
14   305
5   324
26   362

Lila klänning från Veronica Virta

Denna lila klänning från Veronica, hur snygg är inte den! Jag älskar färg, jag älskar att mixa och matcha. Klänningen från Veronica Virta heter Lucy dress och är nyinkommen, ni hittar den HÄR. En perfekt klänning som funkar både till fest och vardag. Jag matchade klänningen med röda skor, som enligt mig blev en snygg match. Tycker det är snyggt att matcha olika färger. Lila passar också otroligt snyggt med senapsgult, jag har ett par senapsgula pumps men kan inte riktig hitta dom. Vill man använda klänningen till vardag, så funkar snygga ballerina eller pumps med lägre klack.

Eftersom jag är en kvinna med former, som dom flesta av oss är. Denna klänning sitter som gjord på mig och passar mig perfekt. Jag har otroligt svårt att hitta en klänning som sitter snyggt och passar min kropp.

Jag älskar Veronica Virta, tidlösa klassiska plagg med det där extra. Plagg med lyx och feminin touch. Varje plagg är precis min stil och jag älskar allt. Jag har sedan tidigare plagg från Veronica Virta och det kommer absolut bli en hel del favoriter i min garderob.

Spana in denna lila klänningen från Veronica Virta här

Lila klänning från Veronica VirtaLila klänning från Veronica VirtaLila klänning från Veronica VirtaLila klänning från Veronica VirtaLila klänning från Veronica Virta Lila klänning från Veronica VirtaLila klänning från Veronica Virta

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?