Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Lite läskigt ändå

Hallo darlings

Uch fy vad jag har sovit konstigt och dåligt under dessa två nätter, har vaknat nästan varannan timme av konstiga ljud. Om jag ska vara ärlig så känns det som att det spökar här och jag är inte heller den enda som upplevt konstiga grejer. Får väl se hur denna natten blir annars lär jag få forska lite mer 😉 Lite läskigt måste jag säga. Det hade inte varit första gången jag är med om något såhär.Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. 10 mars, 2015 / 11:33 f m

  Oh, va läskigt! Här spökar det. Tekokaren går igång av sig själv, och en bok som alltid flyger ner på golvet i köket

  • anna
   Författare
   10 mars, 2015 / 9:44 e m

   Uch fy det är läskigt

 2. 10 mars, 2015 / 11:44 f m

  Har förresten en tävling på min blogg, där du kan vinna ett halsband värde 300kr. 🙂 Om fröken var intresserad vill säga. Finns under kategorin tävling (dööh!). 😉

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?