Shoppa min stil

no products

Lugnet innan stormen

Hej raringar.

Alltså vad jag har varit i farten idag. Fick sitta och sminka mig, eller om vi ska kalla det dölja mina mörka ringar i bilen. Springa hit och springa dit. Som tur är kunde jag göra det i träningskläder, blir mycket mer effektiv då. Hade även ett telefonmötet som jag kunde ta i bilen medan den minsta sov.

Vaknade lite tidigare för att få lite jobb gjort och nu äntligen har jag satt mig med en kopp kaffe. Barnen är lugna vilket är skönt, den stora har alldeles för ofta mycket energi. Lite senare kommer en väninna med sin son och vi ska iväg på spökrundan med barnen. I vårt hem älskar vi Halloween och skulle kunna pynta hela hemmet.

Önskar er en härlig dag och glöm inte att följa mig på Instagram Stories för att se mer spontan uppdatering, @annamatkovich.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?