Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   89
23   181
25   250
105   410
19   260

Det är HÄR & NU

God morgon raringar.

Även fast det är stressigt och otroligt mycket så njuter jag av min “Mammatid”. Det är här och nu och jag skyndar inte på något. Minns när jag var mammaledig med Matteo så ville jag skynda på allt, att han skulle börja krypa, säga mamma, börja gå. Ni är nog fler som känner igen er. Men med Valentino så njuter jag av bebis tiden. Det kommer gå så himla fort och jag älskar bebis tiden.

Jag börjar sakta men säkert även få struktur och rutiner på det här med att vara tvåbarnsmamma. Alltså komma i tid är rena kampen. Men jag känner ändå att jag har kontroll på läget. Att vara tvåbarnsmamma är inga problem, det är allt runtomkring som man försöker fixa med. Hemmet, städningen, matlagningen och massa annat runtomkring. Kan man inte bara vara mamma?!

Ska strax iväg och lämna den stora killen på förskolan och åka iväg till BVC med den lilla. Därefter åker jag iväg till gymmet och sen hem för att fixa mig. Har nämligen ett möte klockan 17.00 i stan. Full rulle med andra ord.

Ha en fin dag.

Gårdagens lunch med min finaste Maria.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?