Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Det är HÄR & NU

God morgon raringar.

Även fast det är stressigt och otroligt mycket så njuter jag av min “Mammatid”. Det är här och nu och jag skyndar inte på något. Minns när jag var mammaledig med Matteo så ville jag skynda på allt, att han skulle börja krypa, säga mamma, börja gå. Ni är nog fler som känner igen er. Men med Valentino så njuter jag av bebis tiden. Det kommer gå så himla fort och jag älskar bebis tiden.

Jag börjar sakta men säkert även få struktur och rutiner på det här med att vara tvåbarnsmamma. Alltså komma i tid är rena kampen. Men jag känner ändå att jag har kontroll på läget. Att vara tvåbarnsmamma är inga problem, det är allt runtomkring som man försöker fixa med. Hemmet, städningen, matlagningen och massa annat runtomkring. Kan man inte bara vara mamma?!

Ska strax iväg och lämna den stora killen på förskolan och åka iväg till BVC med den lilla. Därefter åker jag iväg till gymmet och sen hem för att fixa mig. Har nämligen ett möte klockan 17.00 i stan. Full rulle med andra ord.

Ha en fin dag.

Gårdagens lunch med min finaste Maria.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?