Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Lyxig måndag

Ett glas rött vin med datorn i famnen och samtidigt försöker jag komma ikapp med mina serier som jag inte hunnit se. Lyxig måndag och start på denna veckan om ni frågar mig 🙂 Vi behöver ju inte gå in på att jag lever i träningskläder och strax efter att lillkillen somna så kräket han på mig haha aja #momlife

Snart är det dock dax att införskaffa nya träningskläder då dessa börjar bli rätt slitna med tanken på att jag lever i träningskläder. Men som jag brukar säga till mannen, bättre det än mjukiskläder. Såhär ser jag åtminstone ut som att jag gör någon nytta på gymmet 😛

Nä hörni nu ska jag fortsätta och checka av to do listan innan jag stänger ner datorn. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?