Shoppa min stil

no products

Lyxig måndag

Ett glas rött vin med datorn i famnen och samtidigt försöker jag komma ikapp med mina serier som jag inte hunnit se. Lyxig måndag och start på denna veckan om ni frågar mig 🙂 Vi behöver ju inte gå in på att jag lever i träningskläder och strax efter att lillkillen somna så kräket han på mig haha aja #momlife

Snart är det dock dax att införskaffa nya träningskläder då dessa börjar bli rätt slitna med tanken på att jag lever i träningskläder. Men som jag brukar säga till mannen, bättre det än mjukiskläder. Såhär ser jag åtminstone ut som att jag gör någon nytta på gymmet 😛

Nä hörni nu ska jag fortsätta och checka av to do listan innan jag stänger ner datorn. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?