Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   174
56   257
32   220
51   275
39   281

Min Alla Hjärtans Dag

Min Alla Hjärtans Dag 

Hej raringar.

Passar på att ta en kaffe paus och kika in här. Hoppas att ni haft en mysig Alla Hjärtans Dag! Min var så mysig. Jag spenderar min dag med mina pojkar och familj. Jag hade förberett en liten överraskning till mina killar, den lilla förstår inte men Matteo blev så glad.

Vi skulle egentligen ut och äta allihopa och familjen kom på det i sista minuten. Jag hade dock bokat bord för mig och killarna och min mamma. Så vi bestämde oss för att avboka restaurangen och istället köpa med mat hem till mina föräldrar och umgås där istället. Blev en super mysig dag.

Min Alla Hjärtans Dag​
Vi åkte till utsiktsplatsen och tog en runda på isen. Alltså kan inte minnas sist det snöa och var is i skåne. Matteo älskade det.
Min Alla Hjärtans Dag​
Min Alla Hjärtans Dag​
Men alltså snälla, hur söt får man vara? Vill äta upp honom.
Min stora kille är dock svår att få med på foto.
Följ:

4 Kommentarer

 1. 16 februari, 2021 / 4:54 e m

  Ser härligt ut.
  Viktigt att skapa och njuta av de tillfällen som ges nu under dessa omständigheter.

  • Anna
   Författare
   16 februari, 2021 / 8:08 e m

   Visst är det så.

  • Anna
   Författare
   16 februari, 2021 / 11:16 e m

   Jaa det var riktigt härligt väder

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?