Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Min dag i bilder

Vi kör en min dag i bilder 😉 Lilleman väckte mig redan 06.30 och jag lyckades få en till timmes sömn innan lillen blev uttråkad. Mannen tog över så jag kunde fixa till mig då jag skulle jobba. Mormor och morfar fick passa lillkillen då både mannen och jag jobba. Som jag stressa hem för att umgås med min lilla kille, alltså den känslan att vara utan honom en hel dag. Nu har vi gosat och myst 😀 

Jag passade på att få sällskap under lunchen av fina Käthe. Vår Bloggmingel visitkort har kommit och vi är super nöjda med dom 😀  

    
 Idag ska jag faktiskt lägga mig tidigare, känner att jag behöver det då jag ska upp tidigt och jobba imorgon. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?