Shoppa min stil

no products

Mini Sats barnpassning

Från början när jag fick veta att man ej kunde ha med barnvagn in till gymmet på Sats, utan fick lämna bebisen på Mini Sats som är barnpassning, så var jag väldigt skeptisk och tycket att det var himla dåligt. Jag kände mig sjukt nervös att behöva lämna min lilla bebis till en främmande människa som skulle passa honom. 

Första gången jag skulle lämna Matteo så ville jag att han skulle sova. Jag visste att om jag tog en promenad med honom så skulle han somna och det var bara att lämna in honom. Men nej, efter att jag promenerat i ca 40 minuter med honom och stod vid ingången till Sats och vagga honom i 30 minuter utan att han somna så gav jag upp och gick hem. 

Dagen efter tog jag mig i kragen och lämnade in en sovande liten bebis. Jag var så himla nervös och jag tittade till honom säkert en 20 gånger under en timme och han sov hur lugnt som helst. När jag sen skulle hämta honom så var han vaken och tjejn bar i honom och han var hur lugn som helst. 

Nu skulle jag inte ens tänka tanken av att ha med honom in till gymmet då jag inte alls skulle få någon träning gjord om jag hade med honom. Mini Sats går hur bra som helst och på förmiddagen är den inte heller så mycket barn så det är perfekt. Kan verkligen rekommendera barnpassning på gym för man får en mycket bättre och effektivare träning 😀  

 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?