Shoppa min stil

no products

Mommy & baby denim fashion

  
Idag matchade jag och lillkillen, det var faktiskt konstigt nog inte planerat, utan det blev bara att vi matcha varandra med jeans skjortor. 

Har precis landat i soffan och ska ge mig på lite jobb på datorn, där är en hel del som ska fixas. Lillkillen sover så jag ska passa på.

Igår hann jag med ett cirkelträningspass tillsammans med Rasha och idag kan jag knappt gå, alltså det är så illa att jag inte ens kan resa mig från soffan. Men så jäkla skönt, imorgon kör vi igen men jag vet inte hur det kommer gå med tanken på att jag har världens träningsvärk 😀 

Trevlig kväll fina. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?