Shoppa min stil

no products

När känslorna svämmar över.

När känslorna svämmar över.

Igår hade jag en dålig dag. Inget speciellt hände utan jag kände mig i obalans och hormonerna bara svämmade över. Denna graviditeten har varit väldigt bra och jag har också mått bra. Däremot känner jag att hormonerna ibland tar över och jag blir lätt känslosam men också irriterad. Jag försöker hantera det men ibland är man bara en människa och bryter ihop. Det var precis vad som hände igår. Tårarna bara rann och jag kände att det blev mycket. Känns som att humöret kan variera från den ena minuten till den andra.

Någon mer som känner igen sig?

När känslorna svämmar över.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?