Shoppa min stil

no products

Min hud under graviditeten

Min hud under graviditeten.

Denna graviditeten har jag haft otroligt fin hud. Men jag har också varit extremt noga med att ta hand om min hud. Nedan har ni tips på vad jag har gjort.

Tips:

1. Jag lägger mig aldrig med smink och rengör huden både morgon och kväll. Jag vet att det kan vara extremt jobbigt när man är gravid, speciellt på kvällen att behöva rengöra huden. Men det är jätte viktigt, för du har så mycket bakterier och smuts som du samlar på dig under dagen. Men det är även viktigt att rengöra huden på morgonen.

2. Använd bra produkter till din hud. Köp inte bara för att köpa eller bara för att det står dry skin och du har torr hud. Det är bättre att du besöker utbildade hudterapeuter som vet vad dom pratar om. Be dom om hjälp att analysera din hud. Fråga om du kan få med dig små prover på produkterna så du kan få testa hemma. Glöm inte solskydd, den är extremt viktigt eftersom man bland annat lätt kan få pigmentfläckar under graviditeten.

Bor du i Malmö så kan jag tipsa om mina fina tjejer som jobbar på Kräm Hudvårdsstudio. Jag själv kom i kontakt med tjejerna efter min första graviditet och i samband med amningen. Jag hade extremt mycket problem med min hud och visste inte vad jag skulle ta mig till.

3. Unna dig en eller två behandlingar under din graviditet. Det är guld värt att få den egentid och göra något lyxigt för dig själv. Gör en i början av graviditeten och en mot slutet. Där ska man också gå till utbildade hudterapeuter och berätta att man är gravid. För man kan inte göra alla behandlingar när man är gravid.

Jag själv har gjort två Natura Bissé behandlingar hos Kräm, under min graviditet. Den ena varit en riktigt härlig C-vitamin behandling från Natura Bissé .

4. Tänk också på vad du stoppar i dig. Drick mycket vatten, ät mycket frukt och grönt. Den är en klassiker även när man inte är gravid. Jag är extremt duktig på att dricka vatten, har alltid en vattenflaska med mig i väskan.

Glöm inte facemist!

5. Facemist – facemist -facemist. Äger du ingen facemist så missar du något. Jag använder facemist året runt och speciellt under sommaren. Man får en massa fukt plus att huden får sig en uppfräschning. Vill ni ha tips från hudterapeuter när det kommer till facemist eller ansiktsspray som det också heter så kika HÄR.

Jag själv har testat både den facemist från Guinot och Jane Iredale Pommisst Spray. Tycker båda är super bra, Guinot luktar lite godare tycker jag men annars är dom lika bra.

Min hud under graviditeten

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?