Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

När utbudet inte är stort

God morgon sötaste ni

Igår när vi kom till Göteborg checkade vi in och begav oss direkt ut i det fina vädret för att sätta igång och jobba. Så klart var vi även tvugna att besöka vårt sushi ställe som vi bara älskar, för er som är i trakterna kan jag verkligen rekommendera stället 😀 Ligger precis vid NK på en smalgata, tror det heter Super Sushi. Sen var det dags att jobba och det gick toppen för Göteborg bjöd på strålande sol. Idag är det dock en annan femma och regnet verkar ösa ner, har nämligen mitt fönster inått och ser rakt ner till restaurangen, Marianna ringer och uppdaterar mig när det kommer till vädret. Inte så trevligt med fönster inått men det får duga.  

 Passar på och bjuder på den dagens outfit, nuförtiden har jag inte så mycket att välja på. Gravid kläder i butik är inget att tjoaa för och ska man beställa på nätet vet man inte vilken storlek man ska ha. Dessutom är det bara HM som har gravid kläder i butik och där är utbudet inte det bästa. Den här klänningen köpte jag på Gina Tricot och funkar perfekt just nu. Än så länge kan jag ha några av mina vanliga kläder. Bekväma skor är ett måste 😀 Gillar mina Nike och dom är dessutom riktigt sköna. Till sommaren har jag köpt några långklänningar som jag tänkt leva i och det blir någon sommar haha.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?