Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Natura Bissé Diamond Cocoon Sheer Eye

Innehåller reklam för Kräm Hudvårdsstudio.

Jag är extremt duktig på att ta hand om min hud men där är en grej som jag är väldigt dålig på. Det är ögonkräm. Eller fram till nu!

Jag har fått testa lite olika produkter från Natura Bissé och jag älskar produkterna. Detta märke är verkligen en av de bästa jag provat. Hudvårdslyx utan att tveka. Min hud behöver extremt mycket fukt och Terese på Kräm Hudvårdsstudio har självklart koll på det och anpassar produkterna efter min hud.

För en tid sen provade jag Natura Bissé Diamond Cocoon i reseförpackning och jag blev helt kär. Dessa produkter är helt magiska. Den glown och fukten min hud får är helt fantastisk. Dagkrämen och ögonkrämer innehåller pigment som smälter in med olika hudtoner. Huden känns helt fantastisk och man får en sådan fin färg i ansiktet, man behöver alltså ingen foundation. Det här är alltså Rolls Royce inom hudvård.

Natura Bissé Diamond Cocoon Sheer Eye

Som jag skrev innan så har jag varit extremt dålig på att använda ögonkräm. Men efter att testat och börjat använda Natura Bissé Diamond Cocoon Sheer Eye så är det rena njutningen att använda den direkt på morgonen. Jag har väldigt mörka ringar under ögonen och med denna ögonkrämen känns ögonen piggare och framhävs.

Vill du ha professionell hjälp av hudterapeuter så kan jag defensivt rekommendera KRÄM HUDVÅRDSSTUDIO. Jag har gått till Kräm i flera år och min hud känns helt fantastiskt. Terese har verkligen koll på vilka produkter och behandlingar som passar min hud. Dom har även sin Webshop där du kan beställa produkter.

Natura Bissé Diamond Cocoon Sheer Eye

Vill du läsa mer om vilka behandlingar jag gjort på Kräm Hudvårdsstudio och produkter jag använder från Natura Bissé så klicka HÄR.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?