Shoppa min stil

no products
5   123
21   174
17   248
23   275
28   340

20% rabatt på marknadens bästa concealer

Innehåller reklam genom annonslänk för Sephora.

Nu ska jag alltså tipsa er om marknadens bästa concealer. Jag har tipsat om den tidigare men denna veckan är den dessutom på 20% rabatt. Nämligen Tarte Shape Tape concealer.Jag har haft denna i något år och det är den bästa jag testat. Och då ska ni veta att jag har testat en del olika under en lång tid.

Jag låter bilden tala för sig själv. Ska passa på att klicka hem två stycken så att jag får gratis frakt. Just nu kostar den 252:- och man får gratis frakt vid köp över 550:-. Ni hittar den – HÄR -.

Är lite sugen på att slå till på detta ögonbryns gel men det kommer i sådana fall bli ren chansning. Någon som testat Tarte ögonbryns gel?

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?