Shoppa min stil

no products

Not so fancy pants today

Hej fina läsare
Idag är jag såå trött att jag avlider alltså har gäspat 100ggr idag. Helt sjukt alltså. Men nu ärdet inte långt kvar tills jag slutar för dagen och lite sen ska mina tjejer komma över på fika.

Satt nyss ock skrev ett långt inlägg och precis innan jag skulle publicera den så stängdes det och det sparades inte som utkast, lite surt faktiskt.

Är sjukt glad över att mina söta tjejer ska komma över då vi inte setts på ett bra tag. Min fina Rasha har nyligen fyllt år så jag ska ge henne en present samt att jag och Emmsan slått ihop våra huvud och köpt julklappar till busarna. Dom har ju blivit så stora nu och förstår allt, här om dagen hade Rasha varit med Ellie i tvättstugan när Ellie plockar fram en t-shirt med hjärtan på som hon fått av mig i alla hjärtans dag förra året och säger, -titta mamma Anna köpt. Hur gulligt är inte det och hur stor har min tjej inte blivit. Dom växer ju så det knakar(k).

Bjuder på en tröttselfie

IMG_9402-335x600

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?