Shoppa min stil

no products

Nystädat hem & en nöjd preggo 

Idag har jag haft en sådan där dag med rensning och tvättning, kom inte så långt med rensningen då jag gick ner till Mobilia och tog en fika med Rasha. Man blir ju sjukt trött när man är gravid och gör något en längre tid speciellt när det är krävande. Vi har inte setts på ett tag så vi fick ta igen lite snack 😀 Vi passa även på att säga hej till min nya granne Emmsan som flyttat några våningar under mig 😀 Ska bli så kul att bo grannar med tanken på att vi ska ha bebisar samtidigt, lär bli en massa fikande tillsammans 😀

 

Under tiden fick jag lägenheten städad och det känndes skönt att komma hem till ett nystädat hem och bara behöva vika tvätten. Eller bara och bara, tog mig ca 1 timme att vika tvätten och fick typ vila hela tiden. 

Nystädat hem 😀 

     

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 2 juni, 2015 / 9:22 e m

    GUD vad fint du har hemma och vilken mysig blogg du har!! Kram

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?