Shoppa min stil

no products

Nytt År & Nyårslöften

Nytt År & Nyårslöften.

God morgon raringar.

Förutom att det är ett nytt år så är det även min första arbetsvecka. Det blir en halvkort men intensiv vecka. När vi vaknade imorse så kände vi oss så himla trötta. Barnen var så trötta, framförallt Matteo eftersom han kom i säng alldeles för sent. Vi har liksom ställt om dygnet. Den lilla lägger jag runt 19 och 15 min senare så sover han. Men även han hade lite svårt att komma upp.

Men hörni, ett nytt år & nyårslöften hör liksom ihop. Det enda jag tänker inför det nya året är att jag ska njuta av livet. Fokusen kommer jag att lägga på barnen men också mig. Dom dagarna jag inte är med barnen kommer jag att fokusera på mig.

Nu väntar en del jobb och sen blir det storstädning här hemma. Ska rensa ut julen och fixa det sista.

Ha en fin dag.

Nytt År & Nyårslöften
Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 6 januari, 2021 / 7:14 e m

    Ja det blir lätt så, vi har börjat komma in lite i rätt rutiner igen, tyckte det balla ur lite där mellan jul och nyår för henne. Men nu måste hon komma in i rätt. Ja nu bör man städa ur julen, det har du rätt i =D

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?