Shoppa min stil

no products

Planen att tappa mammakilon

Planen att tappa mammakilon.

Hej raringar.

Nej detta inlägg kommer inte handla om bantning eller någon form av hets. Utan helt enkelt hur jag på ett hälsosamt sätt ska tappa mammakilon.

Jag har gått upp 28 kilo under min graviditet och kommer genom nyttig mat och röra på mig så mycket som möjligt att gå ner dessa kilon. Eftersom jag ammar så kommer jag att äta allt i lagom mängd. Jag har uteslutit socker dvs godis, läsk, kakor osv , så frukt räknas inte som socker. Anledningen varför jag uteslutit socker är för att jag har ett sockerberoende. Jag kan inte äta 10 godisbitar och sedan låta bli. Det är antingen allt eller inget och därav har jag valt att utesluta den typen av socker.

Jag kommer att ta en massa promenader. Mitt snitt har läkt väldigt bra och jag har inte alls ont, vilket är riktigt skönt. Ska lägga upp en plan att börja med minst 5000 steg och sedan öka upp det. Jag kan fortfarande inte gå så snabbt utan det är promenader i lagom takt. Har kommit på att jag måste införskaffa mig en regnjacka eller regnkappa. För att inte ha det som en ursäkt att man inte kan ut och promenera.

Planen är att börja träna i början av november. Jag kommer starta med en väldigt lätt träning. Kommer även ta kontakt med en PT för att få tips och råd.

Jag kommer hålla er uppdaterade om hur det går. Just nu har jag gått ner 11 kilo sen lillen kom och det är en massa vätska. Men resan fortsätter.

Varje kväll gör jag over Night oats som vi äter på morgonen. Så himla gott, ni hittar receptet här.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?