Shoppa min stil

no products

Rastlös mamma & hyperaktiv kille

Rastlös mamma & hyperaktiv kille.

Hej raringar.

Här hemma har vi tagit sovmorgon varje morgon sen jag gick på föräldrarledighet. Lillkillen sitter upp länge med oss och sen sover han till 10, 10.30 om dagarna. Jag som också är en sömntutta älskar det för då kan jag också sova till 10.

Sen finns det inte en enda dag då vi bara suttit hemma. Jag blir så sjukt rastlös hemma och vill gärna hitta på något. Igår skulle vi förbi Malmöfestivalen och Matteo skulle åka karuseller. Men så började det att ösregna så vi åkte till T-Rex leklandet på Entré. Han fick leka av sig. Efteråt släppte jag av honom hos svärföräldrarna. Jag behövde nämligen handla lite inredning till våra garderober så vi kan få plats med bebisens grejer. Jag passade nämligen på att möta upp Anna på svågertorp så vi åkte runt till olika inredningsbutiker.

Jag fick underhålla Matteo medans det regna ute och bygga koja. Till slut skulle han bygga en båt, så det var lagom kaos hemma. Tur att denna höggravida mamma har en massa energi.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?