Shoppa min stil

no products

Lyx läppstift från CHRISTIAN LOUBOUTIN

Lyx läppstift från CHRISTIAN LOUBOUTIN – innehåller affiliatelänk.

Alltså detta måste ju verkligen vara dröm läppstiftet. Blev så glad att jag hittade en sida som säljer Christian Louboutin skönhet, är så sugen på att unna mig ett läppstift. En liten (läs stor) förlossningspresent till mig själv. Är man osäker vilken färg man ska ha så kan man alltid googla färgen och se hur den sitter på andra. Så har jag gjort när jag varit osäker på färgen.

Jag äger rätt många läppstift och älskar att tipsa om olika märken. Kika på kategorin Läppstift.

Men jag tar gärna emot tips om det är någon som har eller har haft CHRISTIAN LOUBOUTIN läppstift.

 

Följ:

2 Kommentarer

 1. Beate
  13 augusti, 2019 / 10:53 e m

  Hei
  Jeg har både gloss og lebestift, kjempefornøyd!

  • Anna
   Författare
   13 augusti, 2019 / 11:11 e m

   Tack, då kanske jag ska slå till på ett läppstift och unna mig ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?