Shoppa min stil

no products

Recension på Caia Cosmetics

Recension på Caia Cosmetics

För en tid sen så passade jag på att testa produkter från Caia Cosmetics. Jag testade följande produkter

– Golden Bronze eye palette.

– Läppstift i färgen Epic Babe, Red Alert, Obsessed Red.

Recension på Caia Cosmetics

Det har varit otroligt mycket prat kring Caia Cosmetics. Min första känsla när jag fick hem produkterna var att det kändes väldigt ”billigt”. Jag tyckte att produkterna var rätt så dyra och hade lite högre förväntningar på dom. Ögonskuggan kändes som att den var gjord av papp (hårdare kartong). Läppstiften kändes också rätt så plastiga. Med tanken på att priset så tycker jag man kunde satsat lite mer på förpackningen eller sänkt priset.

Jag ställer mig frågan, har dom dessa priser pga att det är Bianca Ingrosso som ligger bakom produkterna och marknadsför dom?

När det kommer till själva produkten. Ögonskuggorna är väldigt fina i färgen och innehåller mycket pigment, men är dom värda 575:-? Jag personligen tycker inte det.

Läppstiftet Epice Babe var lite för brun för min smak. Dom röda färgerna Red Alert och Obsessed Red var fina i färgen men jag har andra röda favoriter. Detta är såklart helt och hållet min egen åsikt och man kan ju inte älska allt. Jag är en läppstift nörd och älskar läppstift men tyvärr så kan man inte ha alla läppstift som favoriter. 

Recension på Caia Cosmetics ​
Följ:

4 Kommentarer

 1. Petra
  5 februari, 2020 / 5:37 e m

  Du får ta med på jobb så jag får se dem…

  • Anna
   Författare
   5 februari, 2020 / 5:38 e m

   Jag sålde dom då jag inte alls var nöjd med dom ?

 2. 7 februari, 2020 / 4:59 e m

  känner 0 förtroende för bianca ingrosso och hennes sminkmärke, tyvärr. njuter av att läsa de blandade recensionerna, men är glad att jag inte beställt något. tyckte från första början att det är magstarkt att som nystartat företag ta typ samma priser som andra etablerade märken, exempelvis ABH.

  • Anna
   Författare
   7 februari, 2020 / 10:21 e m

   Jag håller helt och hållet med. Överpriser och går inte att jämföra ABH ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?