Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

CHANEL Le Rouge Crayon De Couleur No 4

CHANEL Le Rouge Crayon De Couleur No 4 Rouge Coral.

Det var ett tag sen jag tipsade er om läppstift. Mitt senaste läppstift är två stycken Chanel Le Rouge Crayon De Couleur. Däremot är detta läppstift mer som ett stift och man snurrar den så kommer där ut mer läppstift. Jag använder inte läppenna när jag applicerar på detta läppstift.

På bilden nedan har jag Chanel Le Rouge Crayon De Couleur No 4 Rouge Cora. En super fin coral färg som går mer åt den starka coral färgen. Men detta är inget long lasting läppstift utan man får helt enkelt en fin färg och läppstiftet har ett super fint glow. Väldigt enkel att applicera på läpparna.

Eftersom man inte kan köpa Chanel på nätet så kan jag inte länka men tipset är att besöka närmaste butik och prova ut. Det bästa är att man faktiskt kan prova läppstiftet på Chanel. Man får en helt egen pensel som man sedan kastar. Man använder den inte igen. Kanske inte det mest miljövänligaste men hygieniskt iallafall.

CHANEL Le Rouge Crayon De Couleur No 4
CHANEL Le Rouge Crayon De Couleur No 4
Här har jag precis fyllt på läppstiftet. En väldigt läcker coral färg.

På bilden här har det gått några timmar sen jag fyllde på läppstiftet. Det är inget läppstift som är long lasting eller som håller längre. Man får däremot en väldigt fin färg som ger en fin glow.

Vill ni ha tips på andra läppstift eller färger så har jag en helt egen Kategori; Läppstift på bloggen. 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?