Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Säkra förvaring – Pelican Self Storage

Reklam för Pelican Self Storage.

Se hit alla Stockholmare, nu ska ni få ett riktigt bra tips. Känner du att du inte har plats hemma och vill hyra förråd men känner dig osäker?

Säker förvaring. 

Då ska ni få ett riktigt bra tips. Hos Pelican kan du som privat person hyra förråd på ett säkert sätt. Där finns övervakning med övervakningskameror. Du kommer endast in med en bricka eller personlig kod. Dom har även personlig service om man behöver något eller har några frågor. Något som underlättar enormt är att man kan hyra gratis släp. Förmodligen behöver man ett släp när man ska flytta över alla grejer till förrådet. Vill du läsa mer om olika fördelar med Pelican.

Sist jag besökte mitt förråd så la jag märke till att det hade blivit mögel på Matteos gamla bilbarnstol. Jag blev otroligt förvånad då jag aldrig varit med om det tidigare. Kändes lite surt men nu kan jag inte göra något åt det. Hos Pelican finns temperaturkontroll i dom flesta förråden. Just för att undvika mögel eller svamp. Du kan alltid ringa dom för att dubbelkolla om du behöver värmekontroll.

Jag personligen skulle verkligen behöva mer förvaring. Nu när jag investerat i fina utemöbler så vill jag verkligen inte ha dom utomhus och jag får absolut inte plats med dom i förrådet. Jag köpte ett överdrag för utemöbler men känner att den blåser iväg då utemöblerna är rätt stora. Sen har vi även Matteos motorcykel och bil som vi skulle behöva förvara under vintertid. Just nu har vi dom under trappan eftersom dom inte får stå där det är för kallt för då går batteriet sönder. Så ett förråd med rätt temperatur hade varit perfekt under vintertid då han inte använder dom.

Just nu har Pelican 50% rabatt på den första eller två förstå månaderna, beroende på anläggning.

Säkra förvaring - Pelican Self Storage

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Mirna
  16 april, 2020 / 4:54 e m

  Kanske får ni mer förvarning om ni köper ett större bostad eller hus. ?

  • Anna
   Författare
   17 april, 2020 / 8:21 f m

   Det kanske är på gång ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?