Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Skydd vid hallux valgus

Reklam för mediconline.se

Känner du till hallux valgus? Om inte så är det när stortån pekar inåt och fotledsknölen pekar utåt. Främst så drabbar det kvinnor och beror till en viss del vilka skor man har på sig. Exempelvis så är högklackat med trångt utrymme för tårna gör att det kan framkalla hallux valgus. Men till viss del är det också ärftligt. Men hos Medic Online så kan du hitta en rad olika skydd för hallux valgus.

Hos Medic Online finns hjälpmedel mot hallux valgus eller om man har snedställd stortå. Det hjälpmedel hjälper till med är att det minskar dina besvär och smärtor men det är inte en behandling som tar bort problemet helt. Problemet är också individuella och i vissa fall måste man operera bort det. Jag vet att min mamma hade extrema besvär och fick operera bort hallux valgus på båda sidorna. En operation gick bra och den andra var extremt smärtsam och där blev en del komplikationer.

Som sagt så finns det en del produkter och hjälpmedel. Man kan läsa mer om de respektive produkterna när man klickar sig in på dom. Är man osäker kan man alltid ringa och maila så slipper man välja fel.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?