Shoppa min stil

no products

Träning & periodisk fasta

Träning & periodisk fasta

Hej bästa du,

Känns så otroligt skönt att äntligen ha kommit igång med träningen och fått in den i rutin. Jag var lite förkyld där en tid och det blev en lång paus. Känns som att man hamnar ur form då och måste börja om från början. Men äntligen är jag igång och jag har även läst på en del om periodisk fasta. Så jag kör på periodisk fasta och måste säga att jag mår riktigt bra av det.

Jag har också sakta men säkert börjat jogga för att öva upp min kondition. Det är verkligen inte lätt men någonstans måste man börja. Jag startar på gymmet och löpbandet och sen när jag övat upp konditionen så springer jag ute. Men det är mycket svårare att springa utomhus.

Träning & periodisk fasta
Träning & periodisk fasta
Kan verkligen rekommendera denna chocolate mousse, den är så otroligt god. Finns att köpa på dom flesta Willys och Ica. Finns säkert att köpa i fler matbutiker.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?