Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Träning & periodisk fasta

Träning & periodisk fasta

Hej bästa du,

Känns så otroligt skönt att äntligen ha kommit igång med träningen och fått in den i rutin. Jag var lite förkyld där en tid och det blev en lång paus. Känns som att man hamnar ur form då och måste börja om från början. Men äntligen är jag igång och jag har även läst på en del om periodisk fasta. Så jag kör på periodisk fasta och måste säga att jag mår riktigt bra av det.

Jag har också sakta men säkert börjat jogga för att öva upp min kondition. Det är verkligen inte lätt men någonstans måste man börja. Jag startar på gymmet och löpbandet och sen när jag övat upp konditionen så springer jag ute. Men det är mycket svårare att springa utomhus.

Träning & periodisk fasta
Träning & periodisk fasta
Kan verkligen rekommendera denna chocolate mousse, den är så otroligt god. Finns att köpa på dom flesta Willys och Ica. Finns säkert att köpa i fler matbutiker.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?