Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
13   112
19   178
37   335
12   263
32   291

Slottsweekend på Kronovalls vinslott


Slottsweekend på Kronovalls vinslott

Tror knappast att det går att missa min kärlek till slott. Har besökt en massa olika slott både i Sverige och i utlandet. Det är något speciellt med slott, den magiska känslan. Tänk vilken historia ett slott bär med sig, tänk om väggarna kunde tala och berätta all historia. Jag är väldigt nyfiken och utforskar alltid slottet jag besöker. 

Tjejweekend.

För några månader sen bestämde vi ( jag, Maria, Linda & Thessan ) oss för att besöka Kronovalls vinslott. Ha en tjejweekend och planera spännande grejer som jag såklart inte kan avslöja än. Ni som följer mig kommer snart att få ta del av vad som är på gång.

Det är inte första gången jag besöker Kronovalls vinslott. Jag och mannen har varit där några gånger. Under sommaren har Kronovalls vinslott en restaurang med ugnsbakad pizza. Godaste pizzan jag ätit och vi har åkt dit ett antal gånger bara för att äta pizza och vara i den underbara slottsmiljön. Kronovalls vinslott är helt fantastiskt och ligger i strax utanför Tomelilla.

Jag och Maria delade rum, vi fick ett otroligt mysigt rum. Jag har bott i detta rum en gång tidigare när jag besökte slottet med mannen.

När vi anlände till slottet drack vi varsitt glas bubbel och åt charkbricka. Efteråt var det dags för slottshistorik följt av mousserad vin provning. Kronovalls vinslott tillverkar eget mousserat vin som är otroligt gott. Sen väntade en 5 rätters middag. Är ni intresserade av att besöka slottet med samma upplägg som vårt, så kan ni läsa mer om det – här -. Jag kommer berätta mer om maten i ett annat inlägg, men otroligt god mat.

En härlig helg med härliga tjejer. Detta måste vi göra snart igen. 

Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Min absoluta favorit kappa från NewHouse – läs mer HÄR
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Mysigaste rummet. 
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Slottsweekend på Kronovalls vinslott
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 10 december, 2018 / 2:52 e m

  Men åhh så mysigt!!

  • Anna
   Författare
   10 december, 2018 / 3:16 e m

   Det var riktigt mysigt ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?