Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   156
35   194
12   134

Söndagens hata/älska pass!

Söndagens hata/älska pass.

Hej raringar.

Hoppas att ni haft en helt fantastisk helg och att ni hunnit vila ut. Jag har haft en härlig helg och varit igång precis varje minut. Saknar mina småttingar som jag ska hämta imorgon. Jag håller mig sysselsatt för att slippa tänka så mycket att dom inte är med mig.

Men jag är igång med träningen och det känns helt fantastisk. Jag behöver det verkligen. Idag passade jag dessutom på att boka in årets första spinningpass. Och herre min gud, 1 timmes spinning och jag trodde ärligt talat att jag skulle svimma. Men det kändes helt fantastisk efteråt. Som jag svettades. Jag skonar er den bilder haha.

Söndagens hata/älska pass! ​

Träffade även mina systrar och mamma på Emporia för fika. Ena syrran behövde handla lite basplagg så vi följde med och gav smakråd. Alla butiker har verkligen tagit till åtgärder, ex att man tar en galge när man kommer in. Finns det inga galgar då väntar man utanför. Eller att där står personal vid ingången. Jag kollar alltid hur många personer det får vara max i butikerna innan jag går in. Minns faktiskt inte sist jag var ute i butikerna. Så i helgen tog jag en runda och självklart tog jag mitt ansvar, höll avstånd, gick i ”rätt” riktning (köpcenter har markerat på marken att vi som går åt ett håll ska hålla oss på ena sidan).

Söndagens hata/älska pass! ​
Söndagens hata/älska pass! ​
Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 21 februari, 2021 / 11:11 e m

    vad lika ni är och skönt med träning och komma igång. Känner du dig återställd från covid nu och är mamma helt bra?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?