Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

That kind of day

Idag har jag en av dom där dagarna då jag är riktigt trött. Jag har liksom ändå fått sova ut men känner mig mega trött ändå. Idag blev det en sjukt lång promenad med tjejerna och därför hoppar jag gymmet och kör på med pass imorgon. Emmsan ska också börja träna imorgon så jag är extra peppad 😀

Nä hörni nu sover lillkillen och jag med ska ta en powernap.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?