Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

That kind of day

Idag har jag en av dom där dagarna då jag är riktigt trött. Jag har liksom ändå fått sova ut men känner mig mega trött ändå. Idag blev det en sjukt lång promenad med tjejerna och därför hoppar jag gymmet och kör på med pass imorgon. Emmsan ska också börja träna imorgon så jag är extra peppad 😀

Nä hörni nu sover lillkillen och jag med ska ta en powernap.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?