Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Tirups Örtagård i Staffanstorp

Tirups Örtagård i Staffanstorp

Hej raringar.

Kikar in en snabbis innan läggdags. Idag har dagen flugit förbi alldeles för fort. Började morgonen med en joggingtur/ power walk efter att jag lämnat Matteo på förskolan. Efteråt åkte jag iväg och hämtade Linda för att åka till Tirups Örtagård i Staffanstorp.

Jag har varit där en gång tidigare men vara bara en snabbis. Hann inte kolla runt. Men idag passade jag och Linda på att gå runt i deras super söta butik samt blomster land. Alltså wow vilket otroligt mysigt ställe. Tror helt klart att detta kommer bli vårt nya favorit ställe. Precis vid restaurangen finns även aktiviteter för barn. Hinderbana gjort av trä, Matteo kommer älska det.

Har ni möjlighet att besöka stället så kan jag verkligen rekommendera det. Jag köpte med en fin blomma som jag har på bordet på altanen.

Tirups Örtagård i Staffanstorp ​
Tirups Örtagård i Staffanstorp ​

Sen har vi det tagit lugnt här hemma. Vädret var helt fantastiskt så vi passade på att äta ute i det fina vädret. Sen tog jag mig till gymmet. Blev lite väl sent, men bättre sent än aldrig. Jag tränar mycket bättre på kvällen men det blev lite väl sent. Men tiden gick så snabbt och rätt som det var så var klockan 19.00.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?