Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Tjejhelg i Köpenhamn

Tjejhelg i Köpenhamn.

Wow vilken underbar helg jag och Maria har haft i Köpenhamn. En välbehövlig tjejweekend men så mycket skoj. Denna helgen hade vi bokat ett tag sen. Vi valde att övernatta för att lyxa till det lite extra. 

Vi kom till Köpenhamn igår och lämnade av våra väskor på hotellet för att sedan dra vidare ut för en shoppingtur. Men först blev det lunch på Illum rooftop. Först mat och sen shopping, exakt i den ordningen. 

Vi besökte vissa butiker vi hade på vår lista och sen satte vi oss och drack lite bubbel. Älskar att vi båda tänker precis likadant. Vi har så otroligt kul ihop och där är inga måste  eller stress. 

Tjejhelg i Köpenhamn ​
Tjejhelg i Köpenhamn ​
Tjejhelg i Köpenhamn ​

Min första Espresso Martini och så himla god. Perfekta kaffekicken. Blev ett litet köp inne på Chanel för min del. Något jag tittat på ett bra tag och kände att jag är värd det och kul att ha ett shopping minne från vår tjejweekend.
På kvällen passade vi på att byta om och ta oss till Ruby för att ta en drink. Ruby är kända för riktigt goda drinkar vilket vi kan intyga. Verkligen super goda drinkar och helt klart en rekommendation om ni ska besöka Köpenhamn. 
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?