Shoppa min stil

no products

Vi har fått åka hem

Vi har fått åka hem.

Hej raringar.

Sorry för den dåliga uppdateringen på bloggen. Fastnade lite i min babybubbla och “glömde” helt bort bloggen. Idag var vår första natt här hemma. Det har gått bra. Dom första timmarna när vi la oss så ville Valentino inte alls ligga i sin spjälsäng och så fort jag la ner honom så ville han inte sova. Utan han bara låg i sängen och efter en stund börjad han protestera. Tänk att han har legat i min mage i 9 månader och sen tar man ut honom och han är med mig på BB nästan hud mot hus i 48 timmar. Vi kommer hem och jag lägger honom i en stor säng och han känner inte lukten av mamma. Så till slut fick jag ta min morgonrock och lägga runt honom så han skulle kunna känna lukten.

Natten har varit ok, kan ju inte precis säga att jag fått den sömnen jag behöver. Men vi kommer snart in i rutinerna.

Så fort jag får lite tid idag ska jag sätta mig ner och skriva inlägg om Valentino och hur det har funkat.

Mina finaste killar. Vi har fått åka hem

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?