Shoppa min stil

no products

En tuffare natt.

En tuffare natt.

Hej raringar.

Idag har det varit en lite tuffare natt, men det är sånt man får vänja sig vid som nybliven förälder. Jag har inga problem med sömnlösa nätter sålänge Valentino mår bra och inte har ont.

Det gäller att hitta rutiner kring hur Valentino funkar. Första natten gick helt okej, kändes som att jag ammade honom hela natten. Men han grät inte utan kändes mest hungrig. Denna natten, så fort jag la ifrån mig honom så började han gråta helt hysterisk. Tog jag upp honom och la honom på bröstkorgen då somnade han direkt. Så fort jag la ner honom i spjälsängen så börja gråta. Jag vågade heller inte riktigt sova med honom på bröstkorgen. Till slut kom jag på att testa att ta min kudde och lägga honom på den, så han liksom sjönk ihop i den. Det var då han somna och sov. Tror han behöver den här känslan där det känns som att någon håller honom.

Så mellan 22-02 sov han inte alls utan till och från när jag höll honom. Strax efter 02 somnade han och sov till 05. Då ammade jag honom och han somnade om och sov till 07.00. Så det var helt okej med sömn från min del med tanken på att jag knappt fick någon sömn natten innan.

Jag måste verkligen hitta rutiner hur han funkar och vilka trix man kan använda. Kom gärna med tips vilka rutiner ni hade med era nyfödda. En tuffare natt.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Katarina
  2 september, 2019 / 2:08 e m

  Så söt han är Anna ???
  Tyvärr har jag inga tips kommer inte ens ihåg hur det var när mina var små.
  Men det löser sig snart hoppas jag. ??
  ni har ett barn sen innan så det kommer ni lösa galant.
  Önskar dig en fin dag och njut av den lille ??

  • Anna
   Författare
   2 september, 2019 / 3:25 e m

   Tack snälla ❤️ Ja det tar sin tid innan man kommer igång. Ha en jätte fin dag

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?