Shoppa min stil

no products
5   122
21   174
17   248
23   274
28   340

Vi tar en paus

Vi tar en paus

Eftersom ni förmodligen får läsa om Corona viruset vart ni än kikar in så ska ni få slippa det här. Eller snart iallafall. Det som är så himla synd, på alla sociala medier hur folk hoppar på varandra och bråkar. Alla har sina egna åsikter och ska vi vara ärliga så är det ingen som riktigt vet vad sanningen är och vad vi bör göra. Det viktigast är att om man är sjuk så stannar man hemma, punkt slut.

Jag personligen anser att vårt samhälle måste fortsätta framåt om inte hela ekonomin ska fallera. Redan som det är så är det hur många som helt som förlorat sina jobb. Samhället ska pausas men alla räkningar kvarstår?! Men som sagt, minsta lilla tvekan så ska man stanna hemma så man inte utsätter andra. Jag säger inte att Corona inte är farligt och att vi ska skita i den. Däremot, dom som är sjuka ska stanna hemma och vi andra som är friska ska försöka få vårt samhälle att rulla vidare. Däremot har jag själv fått avbokat en del grejer pga Corona viruset och vill inte att barnen ska utsättas för varken Corona eller någon annan influensa. Men nog om Corona. 

Mina dagar i bilder.

Igår var jag och Maria iväg för att hon skulle prova bröllopsklänningar. Alltså gud vad fin hon är, hon passar verkligen i alla klänningar hon provar. Men nu känns det som att hon hittat vad hon vill ha. Det som är bra är att hon har tid på sig.

Det är inte klänningen på bilden, utan denna provade hon.
Så passade vi på att äta och ta en kopp kaffe efteråt. Vi har ju inte träffats på ett tag så vi hade en del snack att ta igen.
Vi träffade även fotografen Jonny som tog våra street style bilder som ni kommer att få se imorgon.

Idag har vi faktiskt inte gjort något speciellt. Tagit det lugnt och tagit långa promenader. Solen skiner men det är sjukt kallt. Gymmet är stängt så jag får verkligen passa på att röra på mig. Imorgon har jag lagt upp scheman så att jag kommer igång med min hemmaträning.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?