Shoppa min stil

no products

Viktuppdatering – har fuskat under julen!

Viktuppdatering – har fuskat under julen.

Mitt första viktuppdaterings inlägg för i år och det känns lite extra pirrigt att skriva. För det första så har jag fuskat lite under julen. Och när jag menar fuskat så menar jag att jag inte följt mitt matschema till punk och prick som jag fått av min personliga tränare. Men jag tycker fortfarande att jag har varit så grym under denna perioden att jag lyckats hålla mig borta från godis och kakor. Lite väl mycket bubbel och vin. Vilket har resulterat i följande ,,,

Konsekvensen av fusket:

Såklart blev det konsekvenser av fusket som syntes på vågen. Sist jag vägde mig så pekade vågen på 93.1 kg och idag visar den 93 kg. Det är alltså en viktminskning på 0,1 kg vilket är det minsta jag gått ner under denna tiden. Jag ser absolut inte detta som ett misslyckande eller att jag grubblar över det nu. Det är också ett tecken på att att när jag följer mitt kostschema så ger det mig resultat. Men som sagt, jag lägger detta bakom mig och det är nya tag som gäller.

Träningen går jätte bra, där har det rullat på precis som det ska. Jag tränar regelbundet och följer mitt träningsschema. Nästa vecka på torsdag ska jag träffa PT Gabi och gå igenom hur allt har gått.

Största förändringen.

Den största förändringen jag gjort är att jag tar aktiva val. Jag ställer mig frågan vill jag ha det? Är det värt kalorierna? På så sätt blir det inte förbjudet, utan jag tar ett aktivt val att inte äta det. Vi lagar mer mat hemma och äter mycket mer grönsaker. Jag ser till att aldrig gå hungrig utan alltid ha mellanmål med mig. Vanligtvis har jul och nyår tiden inneburit en ökning på vågen för min del. Så även om vågen “bara” visar minus 0,1 kg så detta som en lärdom. Men det viktigaste av allt är att jag mår bra av denna förändring och mina aktiva val.

Viktuppdatering – har fuskat under julen!

Viktuppdatering - har fuskat under julen!

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?