Shoppa min stil

no products

Att få ihop det ,,,

Att få ihop det,,,

Vaknade lite tidigare idag för att hinna med ett träningspass eftersom jag hade en inbokad date med Maria. Jag är egentligen inte en morgonmänniska när det kommer till träning. Men för att få ihop allt så måste man uppoffra sig ibland. Måste dock erkänna att det är rätt skönt att få träningen gjord så slipper man tänka på den sen. Har världens träningsvärk i benen från gårdagens träning.

Lite senare på dagen mötte jag upp fina Maria. Vår första fotografering och date för detta året. Dessutom hade vi så mycket att prata om. Marias 2020 startade riktigt romantisk och är ni nyfikna får ni kika in på hennes blogg (klick). Är så glad för deras skull.

Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Ska vakna lite tidigare imorgon med för att få lite jobb gjort.

God Natt fina.

Jag åt en räksallad, såsen tog jag bara pytte lite av då den inte riktigt följer mitt matschema. Till det blev det isvatten med citron.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 7 januari, 2020 / 1:37 e m

    Rutiner avseende mat, sömn, träning m.m. är bra då kroppen vet vad som kommas skall och kan “planera”.

    Sedan behöver man ju avvika från rutinerna ibland när det är motiverat och ibland man kanske även behöver ändra på rutinerna då det skulle vara bättre.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?