Shoppa min stil

no products

Viktuppdatering – Jag klarade inte mitt delmål.

Viktuppdatering – Jag klarade inte mitt delmål.

Tycker det är så kul att ni är flera stycken som undrar om min viktuppdatering. Jag har absolut inte slutat utan har helt enkelt inte haft tiden att skriva det här långa inlägget. Men det är ett nytt år och min resa att gå ner i vikt och vara mer hälsosammare fortsätter.

Denna jul och nyår har varit den mest hälsosammaste jul och nyår sedan jag kan minnas. Jag åt hälsosamt, unna mig mat men absolut inga sötsaker. Jag har följt mitt träningsschema och tränar minst 5 dagar i veckan. Det bästa av allt är att, första gången någonsin har jag inte gått upp i vikt under denna perioden. Jag kommer att uppdatera er med vikten imorgon.

Viktuppdatering – Jag klarade inte mitt delmål.

Jag la ett eget delmål att komma under 90 kg innan årets slut och detta klarade jag inte. Det kanske var lite väl att ta i, då det varit jul och nyår och jag ville ändå kunna äta viss julmat. Men som jag skrev tidigare så kände jag mig så bra under denna tiden och har inte överdrivit med maten. Jag ser inte det som ett misslyckande utan snarare tvärtom. Jag har mått bra under denna perioden och inte överdrivit med maten.

“Nytt År, Nya Tag”.

Ni är säkert fler som känner igen er. Men man tänker såhär; efter nyår så jäklar det, då ska jag börja mitt nya liv. Men innan det så äter man sjukt mycket och sen mår man så dåligt. Så har det inte alls varit för min del denna gången. (Annars har det alltid varit så innan). Mycket är tack vare min personliga tränare Gabi som peppat mig och gett mig verktygen till att tänka att det här är en livsstil. Men det viktigaste är att man själv är på och verkligen vill uppnå resultat. Du kan ta hjälp av en personlig tränare men det är forfarande du Somalia göra jobbet. Det bästa beslutet någonsin har varit att ta hjälp av en personlig tränare.

Men nu kommer det se lite annorlunda ut kring min träning med min personliga tränare. Vi kommer att ses och träna varannan vecka. Men jag kommer fortsätta som vanligt både med träningen och mitt matschema. Samt att varje tisdag kommer det en viktuppdatering på bloggen. På Instagram kan ni följa min vardag lite mer.

Programmet jag kör är kost och träning i 12 veckor inklusive 24 pt timmar. Jag har använt en del PT timmar och eftersom min resa är så pass lång så kommer vi köra varannan vecka.

Det är inte en enkel resa men en så värd resa. Trots att jag inte är nere på min målvikt så mår jag mycket bättre och äter hälsosamt.

Följ:

4 Kommentarer

 1. Anna Waldén
  6 januari, 2020 / 4:41 e m

  Jag tycker du ska ta det i lagom takt. Annars är risken att du stressar upp din kropp och du tycker det du gör i träningen blir ett måste och då blir det genast tråkigt.

  • Anna
   Författare
   7 januari, 2020 / 4:40 e m

   Ja precis och det är exakt så jag kommer köra ?

 2. Linda
  7 januari, 2020 / 12:19 f m

  Så kul att få följa din resa, jag började undra vad som hände med uppdateringen. Jag har nyligen fått barn och måste också komma igång. Du är så grym och du motiverar mig.

  Lycka till Anna och jag ser fram emot att följa din resa.

  • Anna
   Författare
   7 januari, 2020 / 4:40 e m

   Tack snälla ? Så kul att du gillar att följa min resa.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?