Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Viktuppdatering & PT i Malmö

Viktuppdatering & PT i Malmö.

Den där lyckan när jag på morgonen ställer mig på vågen och den visar 96.2 kg, alltså -1,8kg sen förra tisdagen. Är så himla glad att jag tog beslutet att ta hjälp av en personlig tränare. Nu är jag alltså nere på -3 kg som jag gått ner på 1 vecka och 5 dagar. Men jag kan säga som såhär, mitt kostschema och träningsschema som jag fått av min personliga tränare Gabi, det följer jag stenhårt.

Jag kör alltså ingen svältmetod och att jag går hungrig. Utan snarare tvärtom, jag äter flera mål om dagen. Gabi har alltså gjort ett kostschema vad jag ska äta till frukost, lunch och middag, samt mellanmål. Jag har även fått alternativ till de respektive måltiderna.

Idag ska jag träna med Gabi och syrran ska följa med som barnvakt. Känns också så jäkla skönt att komma till gymmet (när jag tränar själv) och veta exakt vilket program jag ska köra. Jag är betydligt mer effektiv på gymet nu när jag har ett träningsschema. Vissa av övningarna har jag till och med gjort helt fel så Gabi har fått visa mig. Jag tränar 2 dagar med PT och 2 dagar själv.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?