Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Viktuppdatering & träning med PT

Viktuppdatering & träning med PT.

Idag hade jag mitt 2:a pass med min personliga tränare Gabi. Alltså jag känner mig så peppad och det känns så kul. Jag hade en bild av att det skulle vara tråkigt och att man bara blev utskälld. Men det är det verkligen inte. Gabi är så himla grym och peppande. Jag ser så fram emot vår nästa träning som är på fredag.

Kostscheman och delmål.

Idag fick jag även till mig mitt kostscheman samt hur mycket kalorier jag ska äta. Jag är extremt dålig på mellanmål och fick en bättre inblick i vad jag ska äta till mellanmål. Vi gick även igenom datum och delmål, sånt är ju så peppande för mig. Jag är extremt tävlingsinriktad. Låter kanske märkligt för många men för mig är det pepp. En tävling mot mig själv.

Viktnedgång.

Förra torsdag vägde jag mig och vågen visa 99,2 kg. Jag väger alldeles för mycket och målet är att jag ska ner till 75kg som är en helt normal vikt för mig som är 179 cm lång. Jag är sjukt peppad och detta är ett långsiktigt mål som jag gör på ett hälsosamt sätt. Idag, 5 dagar senare visar vågen 98 kg. Jag har alltså tappat 1,2 kg och det känns jätte bra. Sen är jag även fullt medveten om att det går lite snabbare i början och sen finns det risk att det stannar upp.

Jag har även kollat på aktivitetsklocka som jag tror kommer peppa mig ännu mer. Där ser man tydligt steg och andra siffror. För mig är siffror pepp, jag älskar siffror. Får se vilken det blir.

Vill ni ha mer tips och inspiration så spana in Gabis Instagram @ptgabi och min Instagram @annamatkovich

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?