Shoppa min stil

no products

Welcome baby boy

God morgon fina ni

Igår kväll blev det filmmys här hemma, orkade inte gå på bio. Kände mig helt slut efter städningen, det sög ur alla krafter. Men det var super mysigt att krypa ner i soffan och mysa framför en film.  

 Igår välkomnade min underbara vän Rasha sin lilla pojke till världen, en helt underbart söt liten kille med massor av hår 😀 Jag åkte såklart dit direkt för att kika på lillkillen, han var så liten och bara sov hela tiden. Eller liten och liten, tydligen är inte 4 kg bebisar små men dom ser ju så himla söta och små  ut. Förlossningen gick super och jag som är rädd för förlossningen har två vänner som fött och det har gått hur bra som helst så det känns lite bättre :D. Grattis mina fina vänner till en helt underbar liten kille 😀 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?