Shoppa min stil

no products

I think I have the urge…

Hej fina ni

Idag har jag en välförtjänad ledig dag 😀 Eller ledig och ledig, vi håller på och tvättar och gör fint här hemma 😀 Vi har rensat sjukt mycket och jag har även passat på att slänga sånt som bara står där. 

Får ta lite vila mellan all städning lite då och då, igår ramla det nya nummret av vi föräldrar i brevlådan så jag passade på att ta en kopp kaffe och bläddra i tidningen.  

 Om detta preggot har energi ikväll så ska vi försöka hitta på något skoj. Dom senaste gångerna har jag varit så sjukt trött på kvällarna. Nu är det verkligen inte långt kvar till beräknad förlossning 😀 Tur mannen har förståelse för detta trötta preggot. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?