Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Wow vilken kväll

Hallo fina ni

Alltså wow vilken underbar kväll det blev igår och man fick träffas så mycket folk, både nya och gamla ansikten 😀 Kommer såklart en bildbom så fort jag kikat på alla bilder.

Igår morgon började jag känna mig lite svag i kroppen och det höll i sig under kvällen, den där känslan när man är påväg att bli sjuk. Men jag klarade mig igenom kvällen med lite ansträngning 😀 Fanns ingen chans att jag skulle missa vårt första bloggmingel.

Nu ska jag gå och gosa med min lilla kille som jag saknat en massa. Mamma passade lillkillen hela dagen och det hick hur bra som helst. Jag var lite netvös då det var första gången som jag var utan min lilla kille. 

Arrangörerna av Bloggmingel  😀  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?