13   146
17   178
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Aktivitetsarmband – ett måste!

 I samarbete med Inf.se –

Det här med aktivitetsarmband har blivit en riktig trend och alla har dom. Förutom jag! Jag har kikat på aktivitetsarmband men aldrig tagit mig tiden att sätta mig in i det. Inf.se efterbjuder en rad olika aktivitetsarmband och nedan ser ni min favorit. Varför ska man ha ett aktivitetsarmband?

Känner du också igen dig. Att du ständigt ska mäta hur långt du gått eller ska sätta igång runkeepern när du joggar? Jag kikar väldigt ofta på hälsa appen i min Iphone för att se hur långt jag gått. Men det som man inte tänker på där. Det är att man ständigt måste ha sin iphone med för att den ska räkna din aktivitet. Sen tycker jag att den räknar fel. Exempelvis om du är på gymmet och springer eller går på löpbandet, då måste du hålla i din Iphone och även då blir det fel.

Jag använder en app som räknar mina dagliga intag av kalorier ( som jag själv lägger in). Där kan man även räkna sin aktivitet under dagen och där kopplas exempel hälsa appen från Iphonen. Så ser man hur mycket man gått. Men eftersom hälsa appen bara räknar när du har Iphonen med dig så blir det också fel. Jag blir peppad av att se hur långt jag gått och hur min dagliga aktivitet ser ut. Alla är vi säker olika, men ser jag att jag är 1000 steg ifrån 10 000 steg så blir jag peppad att gå dom 1000 stegen.

Jag gillar aktivitetsarmbandet nedan som dessutom har en pulsklocka. Den mäter också sömnkvalitén och hjärtfrekvensen, vilket jag verkligen hade behövt. Det som också är praktiskt är att den är lagom stor, jag gillar inte dom här stora aktivitetsarmbanden så denna är helt perfekt. Den är dessutom vattentät så är man och simmar så räknar den även det som aktivitet.

En sådan står väldigt högt på min önskelista och jag som snart fyller år. Dessutom är den på rea just nu, vilket är riktigt lockande.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?