Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
0   15
7   163
18   205
19   258
22   270

Titel: Lattemamma.

Titel: Lattemamma.

Nu kan jag väl ändå titulera mig som lattemamma. Hela denna veckan har jag sprungit runt med min lilla minsting och träffat mina vänner. Jag är inte den mamman som bara kan sitta hemma och inte göra något. Jag älskar att vara i farten och att ha att göra. Träffa mina vänner och njuta av livet. Jag tar vara på varje sekund och känner jag för att göra något så gör jag det.

Längtar tills jag kan komma igång med träningen och göra av med en massa energi. Tanken är väl att smått komma igång om 2 månader. Men tills dess får det bli en massa promenader.

Igår träffade jag fina Marianna på Emporia för en fika. Hon fick träffa min lilla kille. Det var ett tag sen vi sågs sist så det var super kul.

Efter besöket på Emporia tog jag och Valentino oss vidare till stan. Vi hade nämligen en date med fina Sofia. Vi satt i flera timmar och prata om allt, när vi skulle skiljas åt hade vi fortfarande så mycket att prata om.

Idag är jag extremt trött. Lillen sov jätte bra i natt men det gjorde inte jag. Tänkte jag skulle lägga mig lite tidigare idag men så blev det inte. Ofta passar jag på att kolla mina sociala medier samt Mail och annat medan killarna sover.

Nu blir det sängen.

God Natt fina.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?