Shoppa min stil

no products

A sunday well spent 

Vid lunchtid traska jag och Matteo ner till Mobilia för att träffa Marianna och Marlene som jobba men hade lunchrast. Var super kul att träffa tjejerna och chittchatta. Känns som att jag har myror i brallorna när jag varit hemma en dag så nästa dag måste jag verkligen göra något. Efteråt tog jag och Matteo en runda på mobilia och såklart hitta jag inget till mig utan det blev en grej till hemmet. Får nog vänta med shoppingen tills jag tappat alla mammakilon. 

Imorgon kör jag igång min träning på sats, ska bli spännande och se hur det kommer gå med lillkillen. Annars är det bara att vänta på mormor som är bortrest tills hon kommer hem så hon kan ta hand om lillkillen så att denna mamman kan gå iväg och träna. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?