Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
15   102
37   255
30   330
41   293
32   356

Alla dagar har sin charm

Alla dagar har sin charm.

Hej raringar.

Jag är inte en person som är extra glad fredagar utan tänker att alla dagar har sin charm. Såklart är det extra kul med en ledig helt och sovmorgon. Denna helgen har jag inte barnen så jag ska passa på att storstäda och tvätta. Dessa två undviker jag om dagarna jag har barnen för att istället spendera den tiden med dom.

Jag ska alldeles strax ta helt. Denna veckan har jag suttit i princip hela tiden och pratat i telefon. Så idag passade jag på att få in träningen under lunchen. Extra skönt att faktiskt ha träningen klar. Dessutom är jag så glad att jag faktiskt kommit igång med träningen. Känner att jag mår så himla mycket bättre plus att energin är på en helt annan nivå.

Dessutom köpte jag även med snittblommor, älskar att ha snittblommor hemma. Speciellt nu när man jobbar hemma hela tiden.

Ikväll kommer en vännina på middag. Vi har inte setts på ett tag så vi har otroligt mycket att prata om. Jag vill också passa på att önska er en härlig fredag.

Kram

Alla dagar har sin charm
Alla dagar har sin charm
Alla dagar har sin charm
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?