Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Alla dagar har sin charm

Alla dagar har sin charm.

Hej raringar.

Jag är inte en person som är extra glad fredagar utan tänker att alla dagar har sin charm. Såklart är det extra kul med en ledig helt och sovmorgon. Denna helgen har jag inte barnen så jag ska passa på att storstäda och tvätta. Dessa två undviker jag om dagarna jag har barnen för att istället spendera den tiden med dom.

Jag ska alldeles strax ta helt. Denna veckan har jag suttit i princip hela tiden och pratat i telefon. Så idag passade jag på att få in träningen under lunchen. Extra skönt att faktiskt ha träningen klar. Dessutom är jag så glad att jag faktiskt kommit igång med träningen. Känner att jag mår så himla mycket bättre plus att energin är på en helt annan nivå.

Dessutom köpte jag även med snittblommor, älskar att ha snittblommor hemma. Speciellt nu när man jobbar hemma hela tiden.

Ikväll kommer en vännina på middag. Vi har inte setts på ett tag så vi har otroligt mycket att prata om. Jag vill också passa på att önska er en härlig fredag.

Kram

Alla dagar har sin charm
Alla dagar har sin charm
Alla dagar har sin charm
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?