Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Att tappa sig själv

Att tappa sig själv.

Förra året var helt ärligt ett skit år på alla sätt för min del. Det var ett år där jag hade tappat mig själv helt och hållet. Men samtidigt också ett år där jag insåg det och lärde mig så mycket. Det är så himla lätt att hamna där och för min del tog det tid innan jag insåg det. Men det var också ett år där jag bestämde mig för vad som är viktigt. Mina små killar är det viktigaste i mitt liv och är jag lycklig och mår bra, så mår dom också bra.

Idag mår jag bättre än någonsin. Jag har lovat mig själv att njuta av livet till max. Ta bort allt det negativa som ger dålig energi. Mina små killar är dom viktigaste i mitt liv. Så fort hela corona har lagt sig ska jag boka in spa med mina killar. Finns ställen som är barnanpassade och sist jag var med Matteo på spa så älskade han det. Han frågar hela tiden när vi ska åka igen. Nu vill jag ha det mer barnanpassat. Jag är så van att vara med killarna och ser inte alls några problem.

Komihåg att livet är kort och du har bara ett liv. Lev fullt ut och tillåt dig själv att vara lycklig. Jag är absolut ingen expert.

God Natt fina.

Att tappa sig själv
Mina två älsklingar som jag kommer göra allt för här i livet.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 4 februari, 2021 / 11:10 e m

  Låter härligt att du har det bra och att du hittat tillbaka igen, man är värd att få må bra. Mysigt det låter att boka sig på spa

  • Anna
   Författare
   5 februari, 2021 / 1:48 e m

   Visst är det så ❤️ Otroligt viktigt att fokusera på sig själv och må bra 😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?